Nieuwe wedstrijdshirts en restitutieregeling 

Zoals inmiddels bekend, komen er dit seizoen nieuwe wedstrijdshirts aan. Hieronder vind je drie belangrijke punten met betrekking tot de levering en kosten hiervan. 

Ten eerste, de meesten van jullie hebben in mei/juni de nieuwe shirts kunnen passen. Voor iedereen die toen hun maat en eventueel gewenst shirtnummer heeft doorgegeven aan de vicevoorzitters geldt dat de shirts zijn besteld en naar verwachting eind september worden geleverd. Voor de meeste teams is dit op tijd voor de start van de competitie, maar voor de teams die in september al bekerwedstrijden spelen, kan het betekenen dat de shirts net te laat binnenkomen. In dat geval: kijk even hoeveel oude shirts je als team nog hebt en vraag rond bij andere teams of je een shirt kan lenen. Mocht je echt in de problemen komen, neem dan even contact op met de vicevoorzitters. De vicevoorzitters communiceren t.z.t. waar en wanneer de nieuwe shirts kunnen worden opgehaald. 

Ten tweede, heb jij je shirt nog niet besteld tijdens de ronde in mei/juni? Meld je dan z.s.m. bij Joan (vice-voorzitter@leythondc.nl). De nieuwe shirts zijn nog niet voorradig bij Volleybaldirect, wat betekent dat de levertijd erg kan oplopen. 

Als laatste heeft het bestuur op de ALV van juni aangekondigd dat er een restitutieregeling opgezet wordt voor degenen wiens shirt minder dan drie jaar oud is. Dus heb jij je shirt gekocht tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2024? Dan kom je in aanmerking voor restitutie van een deel van de kosten van je nieuwe shirt. Hoeveel restitutie je krijgt, hangt af van hoe oud je shirt is (zie hieronder). Let op: je moet het shirt dus wel eerst betalen, daarna krijg je een deel van de kosten teruggestort. De kosten voor de nieuwe shirts liggen rond de €40,-. Restitutie vraag je aan door een mail te sturen naar Marco (penningmeester@leythondc.nl) met daarin wanneer jij je shirt hebt gekocht en een bewijs van aankoop (dat kan een bankafschrijving zijn of een factuur/bon). 

Heb je je oude shirt gekocht tussen… 

…1 juli 2021 en 30 juni 2022? Dan krijg je 25% van de kosten van je nieuwe shirt terug. 

…1 juli 2022 en 30 juni 2023? Dan krijg je 50% van de kosten van je nieuwe shirt terug. 

…1 juli 2023 en 30 juni 2024? Dan krijg je 75% van de kosten van je nieuwe shirt terug. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *