Welkom in de Achterhoek, Leython DC D1!

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste verre uitwedstrijd tegen Longa in Lichtenvoorde. Met zo’n 2 uur op de navigatie vertrok iedereen met genoeg snacks, drinken, muziek en autospelletjes om de tijd een beetje te doden. Geloof het of niet, maar de tijd passeerde rap in onze waggies. 

Voor ons speelden er drie andere wedstrijden en pas zodra die alle drie klaar waren konden wij het veld op. Wij kregen namelijk een enorm centercourt midden in de zaal. De tribunes werden naar binnen gedragen en in elke hoek een grote JBL voor wat heerlijke deuntjes. Helaas was de zaal wel een stoomkabine, ademhalen ging lastig met deze temperaturen. Ook konden we voor het eerst shinen in onze nieuwe inspeelshirts en trainingspakken. Ze zaten lekker en we zagen er strak uit.

Laat ik er verder maar niet omheen draaien, we hebben 4-0 verloren. De eerste en laatste set kwamen we nog in de buurt, maar wij haalden ons zeker niet ons eigen niveau. Incasseren, accepteren en weer door. Na de wedstrijd hebben we nog lekker met zijn allen een maaltje gegeten bij de McDonalds in Duiven voordat we de terugreis hervatten richting het westen. Om half 1 weggereden en om 22 uur weer thuis. Met zo’n programma kunnen we er de volgende 3x beter meer puntjes uit halen.

Goed, genoeg om mee terug te nemen naar de tekentafel. Deze week gaan we weer hard trainen en aanstaande zaterdag spelen we tegen VCN (Topdivisie) voor een 2e ronde in de beker. Gaan we weer stunten en Europa in? Je kan het zaterdag om 15.30 aanschouwen in de Bloemerd, kom zeker want de week daarna zijn we een weekendje vrij! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *