Erzy (D7) en Roelof (H6) verkozen tot ‘Beachscheidsrechter van het Jaar’

Leythonners Erzy Kassens (dames 7) en Roelof Haisma (heren 6) zijn verkozen tot ‘Beachscheidsrechter van het Jaar’! Erzy kreeg de titel uitgereikt voor het fluiten van wedstrijden in de eredivisie beachvolleybal en Roelof mocht de titel in ontvangst nemen als beste scheidsrechter van de topdivisie op het zand.

De beste beachscheidsrechters worden elk jaar gekozen door collega scheidsrechters op basis van prestaties, samenwerken en geluiden vanuit de spelersgroep. Het is dus een hele mooie waardering!

Bij de uitreiking kregen ze beide een oorkonde en lovende woorden van Jon Lochtenberg van de Nevobo:

Erzy Kassens: een goede scheidsrechter staat altijd open voor feedback en is altijd in een goed humeur, kan altijd op het laatste moment gebeld worden om in te vallen en ik als voorzitter van de taakgroep hoef nooit het rapport van Erzy als Hoofdscheidsrechter te lezen, omdat ze op zondag op weg naar huis al belt met mij hoe het gegaan is en de bijzonderheden al met mij doorspreekt over het toernooi dat weekend.
Kortom een hele fijne collega scheidsrechter om mee samen te werken en ik hoop dat deze samenwerking nog jaren en jaren gaat duren.

Roelof Haisma: een Hellendoorn collega-scheidsrechter om mee samen te werken, Roelof is enorm leergierig altijd bereid in te vallen, wil zich na al die jaren nog steeds ontwikkelen en staat open voor feedback van de aanwezige hoofdscheidsrechter, Roelof neemt vaak zijn eigen teller (zoon) mee naar de toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *